Setting things up
Abdul Rahman

Madurai, Tamil Nadu, India

Map is Public
created 23 weeks ago
updated 23 weeks ago
Branch History
  1. MetroDreamin' by Abdul Rahman
  2. Built from scratch

Comments

Score
0
Ridership
385M
Cost
$ 15.6B
Stations
97
Lines
3
Modes
1
Length
85 km
Where do these numbers come from?
Madurai, Tamil Nadu, India by
created at
updated at 2024-08-28T13:20:53.226Z
Map created on MetroDreamin.com
Map type: local | Total track length: 53 miles | Center coordinate: 9.9145, 78.1006 | * Blue Line - நீல வழித்தடம்: (Metro/rapid transit, 35 stations) Tirumangalam Depot Metro - திருமங்கலம் பணிமனை மெட்ரோ, Tirumangalam Metro - திருமங்கலம் மெட்ரோ, Thirumangalam Puravalisalai - திருமங்கலம் புறவழிச்சாலை, Kappalur Tollgate - கப்பலூர் சுங்கச்சாவடி, Madurai Ring Road - மதுரை வெளிசாலை, Thoppur AIIMS - தோப்பூர் AIIMS, Thirupparankundram Interchange Bypass - திருப்பரங்குன்றம் பரிமாற்ற சாலை, Thanakankulam - தனக்கங்குளம், Tirupparankundram Taluk Office - திருப்பரங்குன்றம் தாலுகா அலுவலகம், Thirunagar - திருநகர், Tirupparankundram - திருப்பரங்குன்றம் நகரம், Thiruparankundram Sannithi St - திருப்பரங்குன்றம் சன்னிதான சாலை, TCE subway - TCE சுரங்கப்பாதை, Mannar Tirumalai Naicker College - மன்னர் திருமலை நாயக்கர் கல்லூரி, Pasumalai - பசுமலை, Nehru Nagar - நேரு நகர், Palanganatham - பழங்காநத்தம், Jaihindpuram - ஜெய்ஹிந்த்புரம், Tamilnadu Polytechnic College - தமிழ்நாடு பாலிடெக்னிக் கல்லூரி, Madura College - மதுரா கல்லூரி, Mela Veli Veethi - மேல வெளி வீதி, Periyar Nilayam - பெரியார் நிலையம், Madurai Junction North - மதுரை சந்திப்பு வடக்கு, Payaniyar Viduthi Salai - பயணியர் விடுதி சாலை, Madurai Central Prison - மதுரை மத்திய சிறை, Arapalayam Bus Terminus - ஆரப்பாளையம் பேருந்து முனையம், Jayalalitha Palam - ஜெயலலிதா பாலம், Thathaneri - தத்தனேரி, Puravazhi Salai - புறவழிச்சாலை, Fatima College - ஃபாத்திமா கல்லூரி, Vilangudi Metro - விலாங்குடி மெட்ரோ, Paravai Metro - பரவை மெட்ரோ, Adhisayam Theme Park - அதிசயம் பூங்கா, Samayanallur Metro - சமயநல்லூர் மெட்ரோ, Samayanallur Depot Metro - சமயநல்லூர் பணிமனை மெட்ரோ * Green Line - பச்சை வழித்தடம்: (Metro/rapid transit, 38 stations) Othakkadai Depot Metro - ஒத்தக்கடை பணிமனை மெட்ரோ, Othakkadai - ஒத்தக்கடை, Madras High court Madurai Branch - சென்னை உயர்நீதிமன்ற மதுரைக்கிளை, Uthangudi - ஊத்தங்குடி, Meenakshi Mission Hospital, Madurai Outer Ring Road - மீனாட்சி மிஷன் மருத்துவமனை, மதுரை புறவழிச்சாலை, Mattuthavani Integrated Bus Terminus - மாட்டுத்தாவணி ஒருங்கிணைந்த பேருந்து நிலையம், Flower Market - பூ சந்தை, Melur Pradhana Salai - மேலூர் பிரதான சாலை, Highcourt Metro - உயர்நீதிமன்றம் மெட்ரோ, Raja Muttaiah Mandram - ராஜா முத்தையா மன்றம், Government Law College - அரசு சட்டக்கல்லூரி, Madurai World Tamil Sangam - மதுரை உலகத்தமிழ் சங்கம், Gandhi Museum - காந்தி அருங்காட்சியகம், Anna Nilayam - அண்ணா நிலையம், Madurai Medical College - மதுரை மருத்துவ கல்லூரி, Rajaji Hospital - இராசாசி மருத்துவமனை, Korippalayam - கோரிப்பாளையம், Meenakshi College - மீனாட்சி கல்லூரி, Tirumalai Naicker Palace Road - திருமலை நாயக்கர் மகால் சாலை, Keezha Masi Veethi - கீழ மாசி வீதி, Simmakkal - சிம்மக்கல், Naicker Pudhu Theru - நாயக்கர் புது தெரு, Sethupathi School - சேதுபதி பள்ளி, Meenakshi Amman temple - மீனாட்சி அம்மன் கோவில், Madurai Junction - மதுரை சந்திப்பு, Periyar Nilayam - பெரியார் நிலையம், Mela Veli Veethi - மேல வெளி வீதி, Hayath Khan Saalai - ஹயாத் கான் சாலை, Mela Masi Veethi - மேல மாசி வீதி, Chinna Kadai Street - சின்னக்கடை தெரு, South maasi street - தெற்கு வெளி வீதி, Mahalipatti - மகாலிப்பட்டி, Villapuram - வில்லாபுரம், Avaniapuram Metro - அவனியாபுரம் மெட்ரோ, Vellakkal - வல்லக்கல், Perungudi Metro - பெருங்குடி மெட்ரோ, Airport ATC Tower - விமான நிலைய கோபுரம், Madurai International Airport - மதுரை சர்வதேச விமான நிலையம் * Red Line - சிவப்பு வழித்தடம்: (Metro/rapid transit, 28 stations) Silaiman Depot Metro - சிலைமான் பணிமனை மெட்ரோ, Silaiman Metro - சிலைமான் மெட்ரோ, Puliankulam - புளியங்குளம், Velammal College - வேலம்மாள் கல்லூரி, Viraganur Intercircle RingRoad - விரகனூர் உள்வட்ட சுற்றுசாலை, Vandiyur - வண்டியூர், Theppakkulam - தெப்பக்குளம், Kuruvikkaran Salai - குறுவிக்காரன் சாலை, Madurai East - மதுரை கிழக்கு, Pazhaya Kuyavar Pazhayam - பழைய குயவர் பாளையம், Tirumalai Naicker Palace - திருமலை நாயக்கர் மகால், Chinna Kadai Street - சின்னக்கடை தெரு, Pothys - போத்திஸ், Periyar Nilayam - பெரியார் நிலையம், 70 Feet Road - 70 அடி சாலை, Ellis Nagar Metro - எல்லிஸ் நகர் மெட்ரோ, SBI Staffs Colony - SBI ஊழியர் காலனி, Kalavasal Metro - காளவாசல் மெட்ரோ, HMS Colony - HMS காலனி, Kochadai - கோச்சடை, Achampathu - அச்சம்பத்து, Theni Pradhana Salai - தேனி பிரதான சாலை, Nagamalai Pudukkottai - நாகமலை புதுக்கோட்டை, Alampatti - ஆலம்பட்டி, Vadapalanji Metro - வடபலஞ்சி மெட்ரோ, Madurai Kamarajar University - மதுரை காமராஜர் பல்கலைக்கழகம், Oothuppati - ஊத்துப்பட்டி, Chekanoorani Metro - செக்கனூரணி மெட்ரோ
madurai, tamil, nadu, india, in, tn, map maker, metro map maker, subway map maker, transit map maker, rail map maker, bus map maker, map creator, metro map creator, subway map creator, transit map creator, rail map creator, bus map creator, dream map, fantasy map, fantasy metro, fantasy subway, map sketch, map tool, transit tool, public transportation map